Smart Pack

Produktet

Karakteristikat

Produktet tona Stretch film fillojnë nga spesoret 10 my -35 my. 
Ndersa produktet Shrink film fillojnë nga spesoret 35 my – 80 my. 
Stretch film me ngjyra:

VE200
JE200
BLU200
KU200
ZE200
BA200
GR200

Aditiv:

Aditiv Emri Përshkrim
AUV ANTI UV Mbron strech film të ekspozuar ndaj rrezatimit diellor (6-12 muaj).
AST ANTISTATIKE Redukton rezistencën sipërfaqësore duke shmangur akumulimin e pluhurit dhe shkarkimin elektrostatik.
SLY RRËSHQITJE Redukton fërkimet midis paletave gjatë transportit dhe ruajtjes.
VCI ANTIKORROZIV Mbron lidhjet e oksidueshme të metaleve nga korrozioni sipërfaqësor.

Stretch film për perdorim manual

Cilësitë e produktit ndahen në: STD, POWER, SUPER POWER

Stretch film minirolls për përdorim manual

Stretch film i personalizuar

Realizojmë te gjitha produktet për përdorim manual & automatik sipas kërkesave tuaja, duke filluar nga: fascia, gjerësia e bobines, ngjyra, pesha e produktit, spesori etj

Stretch film për përdorim automatik

Me grup tërheqje deri në 350% dhe produkt për makineri pa grup tërheqje. Cilësitë e produktit ndahen në : STD, POWER, SUPER POWER

Stretch film me ngjyra:

VE200
JE200
BLU200
KU200
ZE200
BA200
GR200

Teknologjia

Operojmë me teknologjjine më të mirë duke bërë të mundur në këtë mënyrë ofrimin e produkteve më cilësore (pjesa më e madhe e te cilave janë të destinauara për export)

Ku gjejnë përdorim produktet tona:

Dëshironi të kuptoni sa mund të reduktoni kostot tuaja vjetore me zgjidhjen Smart Pack?
Ju lutem na kontaktoni në adresën: [email protected]