Smart Pack

Vizioni dhe Vlerat

Ne besojmë fort në marrëdhëniet njerëzore dhe punojmë me integritet dhe ndershmëri…

Misioni & Qellimi

Ne ndërmarrim veprime të përditshme drejt përsosjes, për të ndërtuar marrëdhënie më të mira me klientët tanë …

Filozofia

Marrëdhëniet e qëndrueshme janë thelbi i biznesit në industrinë ku ne operojmë. Në
çdo kohë, ne përpiqemi të sjellim zgjidhje …

Ndikimi në mjedis

Ne jemi të përkushtuar ndaj mbajtjes së mjedisit të pastër dhe besojmë se kjo do të na aftësojë më tej ….

• Klientë vazhdimisht të kënaqur
• Të ndërtojmë një reputacion
• Të kuptojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientit
• Komunikim sa më i mirë me klientët
• Rritja kënaqësisë së klientëve përmes përmirësimeve të vazhdueshme në cilesi dhe korrektesi.

• Të dorëzojmë çdo produkt në kohë
• Përmirësimi i rregullave të shëndetit, sigurisë dhe ruajtjes së mjedisit
• Të përmirësojmë produktivitetin
• Të krijojmë procedura të dokumentuara brenda kompanisë
• Të zhvillojmë aftësitë dhe kompetencat tona.

Qasja ndaj biznesit

Smart Pack është themeluar duke mbajtur gjithmonë ndërmend natyrën dhe specifikat e fushës ku po operon. Një firmë ku në thelb ka nevojë të drejtojë dy aktivitete njëkohësisht për të qenë e suksesshme, dhe ato janë:

  • Marrëdhenia me klientët

  • Ekzekutimi i çdo detyre me profesionalizëm

Na kontaktoni

Rruga Vath Turja, Godina 72/12-S3,
Spitallë-Durrës

+393273132506

+355693088901

+355696056720